top of page

Voor iedereen verstaanbaar

Tijdens belangrijke mededelingen, of bij een interessante presentatie van een boeiende spreker, is het natuurlijk van groot belang dat de spreker(s) duidelijk en voor iedereen verstaanbaar zijn.


Dit kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van de juiste microfoons, versterkers, luidsprekers en andere apparatuur. Zo kan het geluid worden versterkt, verbeterd en voor een groter aantal mensen hoorbaar worden gemaakt. Ook is het zo mogelijk om mensen die zich op een grotere afstand bevinden te betrekken.


Om dat te kunnen realiseren moet er met diverse aspecten rekening worden gehouden. De omgeving is van grote invloed op de versterking en het ontvangen van het geluid. Ook de mate en herkomst van achtergrondruis, de grootte van de locatie, het aantal mensen… etc. spelen allemaal mee.Een goed voorbeeld van de mogelijkheden van geluid- of zaalversterking was de dodenherdenking op 4 mei in Alblasserdam. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij het geluid tijdens dit evenement. Het is doorgaans een drukbezochte gebeurtenis die plaatsvindt in de buitenlucht. Dat brengt de huidige uitdagingen met zich mee: kans op regen, wind, hoogteverschil en bezoekers aan alle kanten van het monument. Er is uiteraard geen ruimte voor fouten. Om de verschillende toespraken die worden gehouden goed voor alle aanwezigen verstaanbaar te maken, zetten wij iedere keer weer ons beste beentje voor bij deze uitdagende opdracht.


Wanneer u een spreker inhuurt of zelf een speech houdt, is de geluidstechniek het laatste waar u zich druk over wilt maken. Wij begrijpen dat! U kunt op onze apparatuur en ervaren vakmensen vertrouwen. We hebben diverse digitale en analoge apparatuur in huis die samen met een goede taalversterking zorgen voor perfect geluid. Ons geluid klinkt altijd goed, daar staan wij voor!


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page