top of page

Wij zijn vaste partner van Landvast

Bijgewerkt op: 8 apr. 2021

Plaisier Audiovisueel is vaste partner van Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam als het aankomt op audiovisueel advies en technische ondersteuning.


Bij Landvast kun je onder andere terecht voor het organiseren van evenementen zoals vergaderingen, congressen, huwelijksfeesten, verjaardagen en personeelsfeesten. Tegenwoordig is een deel daarvan te scharen onder ‘hybride events’, waarbij de techniek een groot aandeel heeft door middel van bijvoorbeeld live streams en deelnemers op afstand. Ook is Landvast een bioscoop en de thuisbasis van diverse verenigingen en clubs.

Wij voorzien de diverse klanten van Landvast van alle benodigde technische hulpmiddelen: van beamers en schermen tot boxen en feestverlichting. Ook hier denken we uiteraard graag mee. Omdat we de locatie goed kennen weten we precies wat er mogelijk is, en dat is vaak meer dan hun klanten verwacht hadden!


Toen er voorleesmiddagen werden georganiseerd voor de jongste kinderen van Alblasserdam, hebben wij dit initiatief gesponsord door de techniek te verzorgen.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page