top of page

Theaterbelichting

Bij elk soort evenement is een goede belichting van groot belang. Of het nu om kleine, intieme bijeenkomsten of om mega producties gaat. De felheid, kleur en positie van de belichting heeft altijd een grote invloed op de sfeer. De belichting goed aan te laten sluiten op de locatie en de aard van het evenement draagt enorm bij aan de algehele presentatie van het evenement. Denk hierbij aan perfect belichte sprekers tijdens een congres of een kleurrijk bedrijfsfeest waarmee de toon gezet wordt. In elke (theater-)zaal zijn er vele mogelijkheden.Voor het publiek is het fijn dat de mensen op het podium goed te zien zijn en voor de spreker of artiest kan het evengoed van belang zijn dat deze goed zicht heeft. Spotlights kunnen zowel de mensen op het podium als de mensen in het publiek goed zichtbaar maken. Niet alleen mensen kunnen in de spotlights worden gezet. Ook voorwerpen, muren of andere delen van een gebouw kan worden belicht. Hierbij maken wij gebruik van veel verschillende soorten schijnwerpers, want ook hier zijn er veel mogelijkheden.


Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met enorm veel locaties in Nederland. Daardoor vinden wij gemakkelijk onze weg en weten we van tevoren al wat de mogelijkheden zijn in verschillende (theater-)zalen. Wel zo prettig, want zo kunnen wij u van het beste advies voorzien! Ook kunnen wij voor u het lichtplan maken en natuurlijk uitvoeren op het moment van het evenement.


Dit type werkzaamheden voeren wij zeer geregeld uit. Zoals recentelijk, toen Plaisier AV de buitenzijde van het pand van Peugeot Dordrecht verlicht heeft tijdens de grote opening. Met behulp van waterdichte LED-verlichting hebben we het gebouw, over de gehele lengte van de showroom (zo’n 90 meter!), netjes in de juiste kleur gezet. De regen was dankzij onze keuze voor waterdichte LED-verlichting geen belemmering voor de belichting.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page