top of page

Super scherpe projectie

Een scherpe projectie is altijd een waardevolle toevoeging aan elke gelegenheid. Soms is het zelfs onmisbaar. Ondersteuning tijdens een presentatie, live beelden van een spreker of het tonen van een vooraf gemaakte video zijn slechts enkele voorbeelden van de manier waarop een projectie kan worden ingezet.


Op deze manier hoeft niemand in het publiek iets te missen en bovendien wordt de aandacht van de kijkers vergroot.


Er zijn vele opties en mogelijkheden wat betreft het kiezen van een geschikt scherm en projector. Deze gaan verder dan de grootte van het scherm. Een mobiel projectiescherm bijvoorbeeld kan op verschillende locaties worden gebruikt. Er zijn inrolbare schermen en vaste schermen. Een spanscherm zorgt voor vele opties met betrekking tot grootte en vorm.Een curved of gebogen scherm is een meestal holvormig. Door zijn vorm wordt meer diepte gecreëerd; een soort 3d effect zonder bril. Het scherm bestaat uit één geheel waardoor de kijker geen last heeft van schermranden. Desgewenst kan het scherm bol of golvend worden geplaatst voor een heel andere ervaring. Zelfs een projectie op een volledig rond scherm is mogelijk.


Er kunnen meerdere dingen tegelijk op een scherm worden geprojecteerd, of er kan juist worden gekozen voor één beeld.


Wij hebben verschillende schermen en projectoren in huis. Zo kunnen wij in elke situatie en op elke plek scherpe beelden vertonen. Maatwerk voor een zo goed mogelijk resultaat, zoals tijdens de Kleine Deukjes Dagen van Centraal Beheer Apeldoorn. Wij mochten een mooie projectie verzorgen in de schadeherstel-hal in Ahoy Rotterdam. Het was een uitdaging om bij veel daglicht toch een goede projectie weer te geven op een groot scherm. Door twee projectoren tegelijk te gebruiken is dat prima gelukt!


Weet u niet helemaal hoe groot uw scherm het beste kan zijn of wat voor vorm geschikt voor de locatie of situatie is? Wij van Plaisier Audiovisueel adviseren u graag! We brengen alle benodigdheden netjes op de gewenste locatie en blijven, als u dat wenst, aanwezig om alles voor u te regelen.


“Scherp in beeld, niet te missen!”

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page