top of page

Live webstream

Door middel van een live webstream kunnen mensen op afstand meekijken met uw bijeenkomst, lezing, presentatie, uitvaart of andere bijeenkomst. Uw bijeenkomst kan zo worden opgenomen én op hetzelfde moment worden uitgezonden, of later bekeken worden.


Organisatoren kiezen hiervoor wanneer er bijvoorbeeld een beperkt aantal bezoekers op locatie aanwezig mag zijn, of wanneer de deelnemers of gasten over het hele land of zelfs over de hele wereld zijn verspreid. Het is een efficiënte manier om veel mensen tegelijkertijd hetzelfde beeld te tonen.Wij maken daarnaast interactie met de kijkers mogelijk, dankzij een extra snelle verbinding met vrijwel geen vertraging. Uw live beelden kunnen worden gecombineerd met een presentatie of met foto’s om de livestream levendiger of duidelijker te maken.


Plaisier Audiovisueel kan een dergelijke live webstream uiteraard voor u realiseren. Onze professionals nemen alles op met camera’s op de schouder of op statieven. De livestream kan worden uitgezonden via uw eigen website, ons platform of middels een link die u kunt delen met de deelnemers. Deze kan indien gewenst worden beveiligd met een inlogcode en wachtwoord.


Plaisier Audiovisueel verzorgt regelmatige een live webstream van een uitvaart, zoals laatst in een kerk. In de kerk, waar de dienst werd gehouden, plaatsten we op afstand bedienbare camera’s. Zo werd de dienst niet verstoord en kon men in alle rust afscheid nemen. Deze live stream gaf personen die niet aanwezig konden zijn, waaronder enkele familieleden in het buitenland, de mogelijkheid om de dienst op afstand mee te beleven. Heel mooi en bijzonder tegelijk.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page