top of page

Live webcast

Bijgewerkt op: 8 apr. 2021

Webcasting / Webstream / livestream


Uw event live laten volgen op afstand, dat kan met een perfecte webstream. Deze maken we voor u beschikbaar op uw eigen website of ons online platform. En natuurlijk is deze ook gewoon via een directe link te delen met uw relaties. Grote aantallen deelnemers zijn voor ons uiteraard geen enkel probleem.


Daarbij regelen wij het geluid, video en licht tot in de puntjes, want we weten hoe belangrijk het is dat uw event vlekkeloos verloopt. Vanzelfsprekend zorgen we er ook voor dat alles professioneel wordt opgenomen. De beelden kunt u gebruiken voor het maken van promotiefilms of u kunt ze delen met deelnemers die verhinderd waren.
Waarom kiezen voor een professionele live webcast?

Wanneer u gebruik maakt van onze live webcast krijgt uw online evenement dezelfde professionele uitstraling als uw fysieke bijeenkomsten, seminars of beurzen events. De verschillen tussen een professionele en een niet-professionele live stream zijn groot, en niets is zo vervelend als slecht werkende techniek tijdens een interessante bijeenkomst. Daarom huren veel organisatoren en bedrijven ons in.


Wat zijn de opties rondom een live webcast?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te streamen, met daaraan uiteraard ook verschillende prijskaartjes. Uzelf goed laten adviseren is de investering meer dan waard. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend advies, en de professionele uitvoering van uw live webcasts.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page