top of page

KSO installaties investeert in samenwerking

Bijgewerkt op: 19 apr. 2021

Plaisier AV voorzag het duurzame nieuwbouw bedrijfspand van KSO installaties b.v. van audiovisuele techniek. Er werd bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand bewust gekozen voor duurzaamheid en vooruitstrevende technieken in de utiliteitsbouw. Als elektrotechniek installateur van talrijke grote nieuwbouw projecten door heel Nederland geven zij graag het goede voorbeeld.


Foto: Brand BBA Architecten


KSO installaties voert complete elektrotechnische installaties uit in talloze woningen en gebouwen. Ze zijn expert op het gebied van data-installaties, inbraak- CCTV- en bliksembeveiliging, deurtelefonie, toegangscontrole systemen, brandmeldinstallaties, huis- en gebouw-automatisering in combinatie met duurzaamheid, energiebesparende verlichtings- installaties en energieopslag. In hun nieuwe pand zijn onder andere een magazijn, kantoren en een showroom gesitueerd.


Het gehele gebouw werd door ons voorzien van een AUDAC omroep installatie met achtergrond muziek. Alle vertrekken kunnen zelf de bron en het volume bepalen van de muziek. Per ruimte zijn het model en vermogen van de speakers netjes afgestemd op de behoefte van die ruimte. Zo hebben we bijvoorbeeld in de kantine netjes een sub-woofer weg gewerkt, zodat de vrijdagmiddag borrel ook echt goed klinkt.


Al ruim voor de pandemie werd al besloten om te investeren in interactieve schermen voor overleg en planning. Door ons werden Optoma touchscreens geleverd met AVer camera's. Zo zijn online-overleg en het samenwerken met onderaannemers en leveranciers een gemakkelijk gedeelte van de dagelijkse werkzaamheden geworden.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page