top of page

Cameraregistratie door Plaisier AV voor aansprekende beelden

Een spreker met een goed verhaal, een bijzondere bijeenkomst of belangrijke persconferentie. Soms moet dat worden vastgelegd. Zoals de managementbijeenkomst van Ziggo in de Townhall van Ziggo in Utrecht. Omdat deze ruimte niet groot genoeg was voor alle medewerkers bij elkaar, zorgden wij er met cameraregistratie en glasvezelverbindingen voor dat iedereen in het pand de bijeenkomst live via LCD-schermen kon volgen.


Daarnaast konden ook de medewerkers die niet aanwezig waren de bijeenkomst bijwonen dankzij een beeldmontage via het Ziggo intranet. Het grote aantal online aanwezigen was voor ons geen enkel probleem. Met onze perfecte cameraregistratie hebben we de gebeurtenissen vastgelegd en niet alleen namen we deze op, we monteerden én distribueerden de beelden ook ter plaatse.
Naast het verzorgen van cameraregistraties zoals deze kunnen we bij Plaisier AV ook de regie op ons nemen. Onze cameramensen zijn stuk voor stuk professionals en maken altijd gebruik van de juiste apparatuur voor de opdracht. Zo krijgt u de meest aansprekende beelden in handen. Voor in de archieven, of om (online) met anderen te delen.


U kunt kiezen voor cameraregistratie met één of meerdere camera’s. Wanneer u kiest voor meerdere camera’s verschaft dit de mogelijkheid om belangrijke momenten groot in beeld te brengen en tegelijkertijd ook de zaal of een andere gebeurtenis te registreren. Een goede keuze dus wanneer u de opgenomen beelden voor marketingdoeleinden in wilt zetten, of bijvoorbeeld voor een sfeerimpressie van een bijeenkomst. Cameraregistratie is daarnaast uitermate geschikt voor bijeenkomsten in grote(re) zalen of voor bijeenkomsten waarbij het publiek verspreid is over meerdere ruimtes. Meer over het live uitzenden van cameraregistraties leest u in dit blog over live webcasting.


Onze cameraregistratie kenmerkt zich als volgt:

· Full HD, met glasvezel aansluiting

· Op statief of op de schouder

· Gebruik van tele-zoomlens

· Gevoel voor compositie en momentum

· Kwalitatief zeer hoogstaande beelden


Onze jarenlange ervaring ziet u terug in de kwaliteit van onze beelden.

Plaisier audiovisueel registreert haarscherp voor u.
9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page